Χριστός Ανέστη!!! Αληθώς Ανέστη!!! Η Ανάσταση στον Μύτικα (φωτογραφίες και videos).


Μέσα σε κλίμα κατάνυξης και ευλάβειας πραγματοποιήθηκε η φετινή Ανάσταση στον Μύτικα Αιτ/νίας, στον εξωτερικό χώρο του Αη Νικόλα, με τους κατοίκους του Μύτικα να προσέρχονται για να λάβουν το μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου και να πάρουν το Άγιο Φως.
Μεγάλο ζητούμενο όταν θα λήξει όλος αυτός ο εφιάλτης που ζούμε, είναι η άμεση αποκατάσταση της ιδιωτικότητας και των ατομικών ελευθεριών των πολιτών και όποιων άλλων παρεμβάσεων σε εργασιακά και κοινωνικά μας δικαιώματα. Ούτε ψήγμα των σημερινών μέτρων να μην αποκτήσει χαρακτήρα μιας είδους μονιμότητας για το υποτιθέμενο καλό μας....
Προσωπικά ανησυχούμε πάρα πολύ γι αυτό και θα πρέπει όλοι οι πολίτες παγκόσμια, ανεξάρτητα φύλλου, θρησκείας, φυλής, εθνικότητας, κοινωνικής και οικονομικής κατάστασης, μορφωτικού επιπέδου, ιδεολογίας και όποιων άλλων χαρακτηριστικών, να το απαιτήσουμε με στεντόρεια φωνή και με αγώνα αν απαιτηθεί, να πάρουμε πίσω τις ζωές μας, όπως τις είχαμε πριν από αυτή την συμφορά.
Περιμένουμε λοιπόν μετά τον εμβολιασμό, Ανάσταση και στις ζωές μας.
Χριστός Ανέστη!!! Αληθώς Ανέστη!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.