Αγωγή για αποζημίωση 37.659 € από την Ένωση Ξηρομέρου, προς τον Δήμο Ξηρομέρου.


Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, ορίστηκε Δικηγόρος για την πρόσφατη υπόθεση της Αγωγής της Ένωσης Ξηρομέρου προς τον Δήμο Ξηρομέρου. Με την προς το Ειρηνοδικείο Μεσολογγίου από 22-10-2018 (με αριθμό κατάθεσης 65/2018) Αγωγή κατά του Δήμου Ξηρομέρου, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ξηρομέρου - Η Ένωση, που εδρεύει στον Αστακό Αιτ/νίας, αιτείται την καταβολή του ποσού των 37.659,00 € νομιμότοκα από την επίδοση αυτής και μέχρι εξόφλησης, για τους αναφερόμενους σ’ αυτή λόγους.
Προσωπικά δεν γνωρίζουμε την υπόθεση και τι αφορά. Σε πρόσφατη μας ανάρτηση, δημοσιεύσαμε 407.008,16 € από δικαστικές αποφάσεις διαταγών πληρωμής, που αφορούν προφορικά έργα και προμήθειες της δημοτικής αρχής, χωρίς εγκρίσεις, χωρίς αποφάσεις, χωρίς εγγραφές στον Πρϋπολογισμό και στο Τεχνικό Πρόγραμμα (δείτε εδώ), για τις οποίες διαταγές πληρωμής δεν ασκήθηκε ανακοπή. Ο συγκεκριμένος κατάλογος εμπλουτίζεται με νέες υποθέσεις.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο του ορισμού Δικηγόρου για την επίμαχη Αγωγή της Ένωσης Ξηρομέρου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.