Το ιχθυοπωλείο ''ΜΥΤΙΚΑΣ'' στην Αθήνα μεταφέρθηκε. Καλή αρχή και καλές δουλειές.


Χαιρόμαστε πολύ να βλέπουμε προκομμένους Μυτικιώτες, που ζουν στην Αθήνα, να προοδεύουν στο επιχειρήν και με κάθε τρόπο να κρατούν τους δεσμούς τους με τον Μύτικα, όπως στη συγκεκριμένη εδώ περίπτωση με το όνομα στο Ιχθυοπωλείο ''ΜΥΤΙΚΑΣ''.
Έτσι μετά από 63 χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας (από το 1956) στην οδό Λέκα 32 στο Σύνταγμα, το Ιχθυοπωλείο ''ΜΥΤΙΚΑΣ'' μεταφέρεται στην οδό Σουηδίας 47 και Μαρασλή στο Κολωνάκι.
Ευχόμαστε και εκεί να γίνει στέκι για τους συμπατριώτες μας που κατοικούν στην Αθήνα, όπου θα έχουν την ευκαιρία να συναντούν γνωστούς από το χωριό μας, αλλά και τα αγοράζουν θαλασσινά άριστης ποιότητας.
Καλή αρχή και καλές δουλειές σε Δημήτρη και Αντώνη Ζαβιτσάνο (πατέρας και γιος), αν και με το όνομα ''ΜΥΤΙΚΑΣ'', που είναι συνώνυμο της θάλασσας, η επιτυχία είναι εγγυημένη.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.