Ανακοίνωση για την λήξη της σχολικής χρονιάς 2019 - 2020 στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ξηρομέρου.


Αστακός, 31.07.2020
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ
ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Ανακοίνωση.

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες.
Άλλη μια χρονιά έφτασε στο τέλος της. Μια χρονιά δύσκολη και ιδιαίτερη, αφού οι παιδικοί μας σταθμοί, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, έκλεισαν για σχεδόν τρεις μήνες και επαναλειτούργησαν με νέους κανόνες για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα.
Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους και στους τρεις παιδικούς μας σταθμούς για την άμεση ανταπόκριση τους στην πιστή εφαρμογή των νέων οδηγιών από τα αρμόδια υπουργεία που αφορούσαν την ασφάλεια και την υγεία των μικρών μας παιδιών. Όλα κύλησαν ομαλά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
Να συγχαρώ και να ευχαριστήσω επίσης όλο το προσωπικό των παιδικών μας σταθμών για όλα όσα πρόσφεραν καθ' όλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς, καθώς και για την άριστη συνεργασία που είχαμε.
Να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όμως και το διοικητικό μας προσωπικό, για την συνεχή και ακούραστη προσπάθεια και την υπομονή για να φέρουν εις πέρας και διεκπεραιώσουν ζητήματα του Νομικού μας Προσώπου.
Οι παιδικοί μας σταθμοί θα επαναλειτουργήσουν από 1η Σεπτεμβρίου 2020.
Ανυπομονούμε να ακούσουμε ξανά παιδικές φωνούλες στους παιδικούς μας σταθμούς! Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού με υγεία και ασφάλεια σε όλους!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.