Καθαρισμοί του πυθμένα του λιμανιού του Μύτικα


Για πρώτη φορά καθαρίστηκε ο πυθμένας του λιμανιού του Μύτικα από την Περιβαλλοντική Οργάνωση για την Προστασία των Υδάτινων Οικοσυστημάτων iSea, οι οποίοι βούτηξαν στο λιμάνι. Αντικείμενο της δράσης η αφαίρεση από τον βυθό του λιμένα του Μύτικα ογκωδών αντικειμένων πάσης φύσεως, που παρέμεναν εκεί επί πάρα πολλά χρόνια.
Συμπαραστάτης στην δράση ο Δήμος Ξηρομέρου και το Λιμενικό Ταμείο.
Πράγματα απλά που δεν απαιτούν χρήματα, αλλά μοναδικό κίνητρο έχουν την αγάπη και την αγωνία για τον τόπο, την όρεξη για ανιδιοτελή προσφορά.
Μπράβο στα παιδιά της iSea για την ευγενή τους προσφορά στον τόπο μας.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.